In 1 sessie: rust in je hoofd en warmte in je hart

Reis door je eigen wijsheid met Systemic Ritual®

Het gaat eigenlijk heel goed met je.

Je doet werk dat van betekenis is voor anderen én voor jou.

Daar kun je trots op zijn, want het ging niet vanzelf om te komen waar je nu bent. Onderweg kwam je jezelf tegen en ben je hier en daar in een valkuil gestapt, gewoon, zoals dat nou eenmaal gaat in het leven.

Inmiddels weet je wat je waard bent.

De meeste valkuilen zie je al van verre aankomen. Je weet waar je energie van krijgt en tegen die dingen zeg je zo vaak mogelijk ja.

En nu?

Je bent toe aan een volgende stap. Next level in het werk dat je doet? Een opleiding volgen, op zoek naar een nieuwe werkomgeving? Of juist meer ruimte in je leven voor ándere dingen dan werk?

Een gedachte die op de achtergrond door je hoofd speelt. Je hebt al eens wat dingen op een rijtje gezet. Maar je weet wat je hebt en je weet eigenlijk niet precies wat je wilt.

Je twijfelt

Hoe ziet mijn volgende stap er eigenlijk uit?

Het komt er niet van om er eens goed over na te denken.

Moet je niet gewoon tevreden zijn met waar je nu bent?

Je moet natuurlijk helemaal niets 😉

Maar ontdekken wat jouw volgende stap is, helemaal vanuit wie jij bent, dat geeft je energie, plezier en nog meer vertrouwen.

Ja, maar hoe?

Diep nadenken helpt je met dit soort kwesties niet verder. Je draait in een kringetje rond en de lijstjes voor- en nadelen zijn eigenlijk niet goed te vergelijken. Je weet niet meer precies wat je nou zelf vindt en welke ideeën je per ongeluk hebt overgenomen van je partner of je beste vriendin.

Een plattegrond met alles wat er toe doet

In een opstelling geef je alle belangrijke elementen uit jouw vraag een fysieke plek in de ruimte. Zo ontstaat een plattegrond van jouw innerlijke beeld. Alles wat belangrijk is voor jouw vraag, krijgt een plek en een stem. Door te bewegen door de landkaart, verzamel je nieuwe informatie.

Opstellen op een oeroude plattegrond: Systemic Ritual®

Het levenswiel is een plattegrond van voortdurende verandering. Het wiel weerspiegelt de cyclus van het leven; de seizoenen in de natuur, het ritme van dag en nacht. Maar ook de stappen van een eerste idee tot een succesvol project, van verlangen tot realiseren.

De vier richtingen staan voor de verschillende energieën in de fases van ieder ontwikkelingsproces.

Oude culturen en tradities van ver voor onze jaartelling, verspreid over de hele wereld, ontwikkelden en gebruikten de wijsheid van het medicijnwiel.

Even niet nadenken – maar luisteren naar je eigen wijsheid

Werken met het wiel doet een beroep op een andere manier van weten. Weg uit je denken, luisteren naar je zintuigen, de signalen van je lichaam en je intuïtie. Op reis naar wat je diep van binnen weet.

De bijzondere werkwijze van Alice nodigt uit tot een zelfonderzoek waarbij je bronnen peilt die je zonder begeleiding lastig bereikt. Op een subtiel-krachtige wijze en met veel inzicht kijkt ze met een vrije blik met je mee naar ‘wat er is’ en voor welke ontwikkeling je ruimte zou willen en kunnen maken. Ik merk dat wat ik heb ervaren in de begeleiding van Alice, beklijft.”

Hanneke van der Wal, counsellor & mental coach, Codarts Rotterdam

Resultaat na een sessie met mij

We nemen alle tijd. Na een sessie ervaar je rust in je hoofd en warmte in je hart. Je hebt helderheid over wat je te doen staat. Met vertrouwen zet je jouw volgende stap.

Ja, dat wil ik

Wat gaan we doen?

We maken een afspraak van een half uur online via Zoom om kennis te maken en je vraag te verkennen. We bespreken samen of een Systemic Ritual® een goede vorm is voor jou/je vraag en op dit moment.

Als je besluit om het avontuur aan te gaan, maken we een afspraak voor een sessie van 2 uur en krijg je van mij een voorbereidingsopdracht. Een paar weken na de sessie ontmoeten we elkaar voor een afsluitend gesprek – life of online.

Is dit wat jij nu nodig hebt? Of wil je meer weten? Stuur me een mailtje of bel me en ik neem vandaag of morgen contact met je op, behalve in het weekend.

Wat kun je van mij verwachten?

Het allerbelangrijkste om onbekend gebied in te reizen is dat jij je veilig en vrij voelt. Ik zet de basisstructuur van het wiel neer en wijs je de weg, via de plattegrond en de elementen die jij opstelt, naar binnen, naar je eigen wijsheid. Tijdens de hele sessie kijk en voel ik met je mee, met respect voor alles wat er is en gezien wil worden. Meer weten? Lees hier wat anderen over mij zeggen.

Sinds 2011 integreer ik systemisch werk in mijn begeleiding. In 2019 ben ik in Berlijn door Daan van Kampenhout gecertificeerd als facilitator Systemic Ritual®

Kennismaken? Ik ontmoet je graag.

Maak een afspraak

alice-who-am-i