Het beste uit jezelf ont-dekken

Vertrouw op je innerlijke wijsheid & creëer
meer rust en vrijheid in je leven en je werk

Jij hebt je basis goed op orde. Hard gewerkt en veel geleerd. Je geeft leiding aan een (management)team of bent verantwoordelijk voor een programma.

Je werk is van betekenis voor anderen én voor jou. Je wilt je werk goed doen, dus je zet je in met alles wat je hebt. Je bent betrokken en bevlogen, en dat verwacht je ook van je team. Ook buiten je werk zit je niet stil. Je hebt een druk sociaal leven en/of de zorg voor een gezin.

Soms bekruipt je het gevoel dat je overal de kar trekt …en dat slurpt energie

Er zijn momenten dat je je afvraagt

  • hoe houd ik dit vol?
  • doe ik het wel goed?
  • hoe zorg ik ervoor dat ik minder moet?

Het gevoel dat er geen ruimte is voor jezelf, beneemt je af en toe de adem. Want jezelf op 1 zetten is iets wat je niet snel doet. Al zou je willen, waar haal je de tijd vandaan?

Hoe zou het zijn als jij het beste uit jezelf haalt… voor jezelf?

Te ontdekken wat werkelijk belangrijk is voor jou en te leren vertrouwen op je eigen wijsheid?  Zodat je met vertrouwen kiest waar je wel en waar je geen energie in steekt?

Maar hoe doe je dat? Want het kan altijd beter en je wordt permanent overvraagd. In je werk, thuis en niet te vergeten door de voortdurende stroom informatie die door de dag heen op je afkomt. Mails, appjes, rapporten, vragen, nieuws, social media…

No worries

Het is niet nodig om nòg harder te werken of beter te plannen

Wat wèl nodig is: tijd nemen om stil te staan en te luisteren naar jezelf. In een persoonlijk  coaching traject luister ik met je mee. Tijdens onze samenwerking ontdek je dat alles wat jij nodig hebt om je verlangens te realiseren, er al is.  Je ervaart dat ‘aan den lijve’.

We duiken diep in wat jij in je hebt aan ervaring en talent. Dat doen we door middel van gesprekken, systemische werkvormen en eenvoudige lichamelijke oefeningen.

Zo maken we ruimte voor een andere manier van weten. Niet alleen denken, óók alert worden op de signalen van je lichaam, je zintuigen en je intuïtie. Je leert luisteren naar je eigen wijsheid. Uit je hoofd, in je lijf.

Je krijgt zicht op waar het verschil zit tussen JA en GEEN NEE. Je begint bij het begin. Je leert volle verantwoordelijkheid nemen EN laten waar die hoort. Je komt stapje voor stapje in de flow.

Resultaat na een coachingtraject met mij is dat je

  • met vertrouwen keuzes maakt
  • balans vindt in de invulling van je (werk)leven
  • meer innerlijke rust en energie ervaart
  • lichter en doelgerichter door het leven gaat
  • je vrijer voelt om nee te zeggen tegen mensen en activiteiten die je energie kosten

Je ontwikkelt jezelf vanuit jouw talenten en eigenheid. Iedereen in je omgeving gaat daarvan profiteren. Zodat jij de impact kunt hebben die je wilt. In je werk en in je leven.

Je gaat keuzes maken die stap voor stap je leven veranderen. Ten goede. En ja, keuzes maken kan spannend zijn… Maar als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd al had.

Is dit wat jij nodig hebt?

Stuur me een mailtje en ik neem binnen drie werkdagen contact met je op.

En daarna?

We plannen een kennismaking op mijn werkplek in Rotterdam of via Skype. Vrijblijvend en op mijn kosten.

Besluit je om een persoonlijk coachingtraject met mij in te gaan dan bepalen we samen hoe vaak we gaan werken en wat je daarmee wilt bereiken.

Trajecten bestaan meestal uit 5 tot 10 sessies. Een sessie duurt 1,5 of 2 uur en we werken eens in de 3 of 4 weken. We kiezen wat het beste bij jou past.

Bijzonder aan deze manier van coachen is dat je door het uitvoeren van ogenschijnlijk simpele opdrachten diepgaande inzichten verwerft in hoe je omgaat met mensen en hoe mensen met jou omgaan, maar ook in wat werkelijk belangrijk is en wat niet. Dat heeft bij mij niet alleen effect gehad in het werk, maar ook privé. Het effect was al merkbaar na een sessie van twee uur, en nu, vier sessies en enkele maanden later, ga ik lichter en doelgerichter door het leven.

Jolande, universitair hoofddocent Erasmus School of Law, over Alice
Ja, ik wil je graag ontmoeten

alice-who-am-i